További tippek munkahelyi vezetőknek, a nehéz időszakra, amibe kerültünk.

Mindenkinek nehéz most, de úgy érezzük, hogy most a vezetőknek nagyon nehéz feladat egyben tartani azokat a csapatokat, ahol van munkavégzés még. Ezért néhány gondolattal őket is szeretnénk most megtámogatni.

Vezetőként folyamatosan tartsd és ne veszítsd szem elől, hogy ahhoz, hogy ebben a jelenlegi környezetben is jól tudj működni nagyon fontos, hogy figyelj oda magadra, foglalkozz olyan dolgokkal, amik mentálisan, lélekben és testben is erősítenek.

Még nagyobb figyelmed fordíts lelki és fizikai egyensúlyodra, saját magad és a csapatod érdekében. A Te állapotod most még nagyobb hatást gyakorol a csapat hogylétére.

Nagy mennyiségű negatív töltetű információ jut el hozzánk, ezért pszichológiai és fizikai immunrendszerünket egyaránt erősítenünk kell. A két legfontosabb vezérelv az empátia és optimizmus. A félelmekről is bátran lehet és kell beszélni, és nagyon fontos, hogy a csapat felé reményt és kontrollérzetet sugározz. Amennyiben Te magad sem tudod a megoldást az adott helyzetben, ne félj bevonni a kollégáidat. Az összesfogás erejét kell ilyenkor hangsúlyozni. Ha közösen keressük a megoldást, a végrehajtásban is közös a felelősség.

Kiemelten figyelj az egészséges táplálkozásra, vitamin- valamint folyadékbevitelre, mozgásra. Keresd meg azokat a tevékenységeket pihenőidőben, amik a leginkább kikapcsolnak, feltöltenek. A még fokozottabb rohanás ellenére fókiszálj a fizikai balanszod megteremtésére.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek