Nem találsz munkát Magyarországon? Itt van 10 lehetőség, amit a világ bármely pontjáról végezhetsz

  1. Ügyfélszolgálat. Telefonon és egy távolról elérhető számítógépes rendszeren bárhonnan tudunk segíteni az ügyfelek problémáinak megoldásában.
  2. Weboldal tesztelő. Nemcsak számítógépen, de telefonon, tableten, stb-n is ellenőrizhetjük, hogy mennyire működőképes és felhasználóbarát egy weboldal.
  3. Online oktatás. Ma már nagyon sokan élnek ebből, de azért minőségi anyag kell ahhoz, hogy pénzt is lássunk belőle.
  4. Virtuális asszisztens. Igen, ilyen is van. naptárat egyeztetni, számlákat kezelni, tárgyalókat foglalni messziről is lehet.
  5. Felirat készítő. A filmek feliratozásához sem kell más, csak egy laptop meg kiváló nyelvtudás.
  6. Transcription. Az előzőhöz hasonló egy kicsit, ez a munka arról szól, amikor hanganyagokból készít valaki írásos dokumentumot.
  7. SEO specialista. Ez pedig az a szakma, amikor valaki weboldalakat elemez, értékel, és változtat, azért, hogy a lehető legtöbb látogatót és ezáltal potenciális vevőt generálja.
  8. Proofreader. Itt pedig nyelvtani, helyesírási, stilisztikai hibáktól mentesíti az ember az online tartalmakat.
  9. Online terapeuta. Ehhez elengedhetetlen a képzettség és sokszor bizonyos engedélyek is, de az telekommunikáció vívmányai miatt már nem kell személyesen menni feltételnül egy terápiára.
  10. Kérdőív. Ebből szerintem önmagában nem lehet megélni, de kérdőív kitöltéssel is lehet pénzt keresni. Inkább kiegészítő keresetnek jó.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek