A vállalatirányítási rendszerek szakértője: Acterra International

vállalatirányítási rendszer

 

Nem számít, hogy vállalkozásunk milyen iparágban jártas, milyen terméket vagy szolgáltatást kínál. Megfelelő ERP rendszer nélkül képtelenség versenyben maradni a piacon. Sokan ragaszkodnak a “jól bevált”, de elavult módszerekhez akár megszokásból, akár spórolás céljával. Hosszú távon azonban sokkal többet hoz a vállalat, ha a jól megtervezett és bevezetett vállalatirányítási rendszernek köszönhetően jelentősen nő a munkavégzés hatékonysága. De kihez forduljunk, ha az ERP mellett döntünk?

Hogyan segíthet egy ERP rendszer?

A vállalatirányítási rendszerek egyik legnagyobb előnye, hogy az elavult, lassú és befagyó programok helyét veszik át. Elősegítve a sokkal gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. Nemcsak azért mert maga a szoftver gyorsabb, hanem mert a legtöbb folyamat automatizált. Jelentős mennyiségű  hosszadalmas és monoton adminisztratív munkát képes elvégezni a munkavállaló helyett. Ezt a felszabadult időt pedig más, fontos feladatba fektethetik a dolgozók.

Egy megfelelő ERP rendszerrel az ügyféladatok kezelése is hatékonyabbá válik. Segítségével ezek az adatok átláthatók és egyszerűen elemezhetők. Hasonlóképp a pénzügyi tervezés, kimutatás készítése is könnyedén és gyorsan elvégezhető egy ilyen rendszer segítségével.

Miben segít az Acterra?

Az Acterra International több éves tapasztalata által képes minden vállalat számára egyedileg megtervezni azt a rendszert, amely a leghatékonyabbá teszi az adott cég munkafolyamatait. Ez mindennek az alapja. Hiába vágunk bele ugyanis egy ERP rendszer bevezetésébe, ha az például olyan felesleges szoftvereket is tartalmaz, amire nincs szükségünk, mégis fizetnünk kell érte.

Az ERP bevezetése csak az első lépés. Nagy ugrásnak számít az üzletben, de ezzel nem ér véget a folyamat. A szoftvereknek rendszeresen jelenik meg frissebb verziója, valamint előfordulhatnak kisebb hibák is. Az Acterra vállalja, hogy az ügyfeleinél bevezetett rendszereknél biztosítja a szoftverek frissítését, valamint az ügyfelek rendelkezésére áll az esetlegesen felmerülő hibák elhárításában.

Milyen szoftverekből áll egy ERP rendszer?

Az Acterra vállalatirányítási rendszerei számos szoftverből rakhatók össze, cégre szabva. Ilyen például a könyvelő-, iktató-, számlázó-, raktárkezelő-, gyártó vagy projektmenedzsment szoftver.

Tegye versenyképessé cégét, válassza az Acterra személyre szabott ERP rendszereit!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek