Top e-mail az új főnökünknek

A tinta még meg sem száradt a szerződésünkön, vagy még csak most nyomtuk meg az „ajánlat elfogadása” gombot az elektronikus rendszerben. Mindegy is, a lényeg, hogy ünnepelhetünk. Kaja-pia. legyen tánc meg minden.

De a nagy ünneplés közepette ne feledkezzünk meg azokról a lépésekről, amik az ajánlat elfogadása és az első munkanapunk között történik. Mert lehet ám bőven teendő még. Ezt is azt is el kell még intézni, búcsúlevelet írni a jelenlegi helyen, lezárni a dolgokat, közben nézelődni az új munkához is dolgokat…

Viszont amit érdemes ilyenkor megtenni, hogy írjunk egy egyszerű e-mailt a leendő főnökünknek. Így még felkészültebben érkezhetünk az első napon, és lenyűgözhetjük a lelkesedésünkkel, por-aktivitásunkkal a főnököt. Itt egy példa erre:

„Kedves Főnök!

Köszönöm ismét a bizalmat, és nagyon várom már, hogy az XY Céget erősíthessem. Szeretnék érdeklődni, illetve tanácsot kérni, hogy esetleg van-e valami amivel tudok még készülni, hogy gördülékenyebben menjen az első időszak? Van-e valami, amit érdemes elolvasnom, vagy jobban képbe kerülnöm vele, vagy esetleg tehetek-e még valamit a kezdés előtt?

Köszi előre is az infókat, kellemes hétvégét, és találkozunk hétfőn!”

 

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek