Driveral sofőr állás

A világban zajló események sok ember korábbi életét törték derékba. Sokan veszítették el az állásukat, a helyzet bizonytalansága miatt. Egyes ágazatokban, egyre drasztikusabb méreteket ölt a szakemberhiány. A sofőrhiány is ilyen probléma, nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten. A sofőrhiány óriási gondot jelent a cégeknek, hiszen sok mindenre hatással van. A hiányt megsínyli a kereskedelem és a gazdaság is, mivel, ha nem működik gördülékenyen az áruszállítás, az mind a cégekre, mind a magánemberekre hatással van. Az áruszállításnak háborítatlanul kell működnie, ehhez azonban képzett sofőrökre van szükség. Amennyiben valaki, más szakmában szeretné kipróbálni magát, a sofőrállás egy remek lehetőség. Hogy hol kezdje az álláskeresést az, aki sofőrként kíván elhelyezkedni? A Driveral nemzetközi cégcsoport weboldalán, ahol segítenek összekötni a sofőröket a megfelelő céggel, cégekkel.

Hol is kezdjük, ha sofőrállást keresünk?

Ha már van sofőr tapasztalatunk, ha már régóta azon töprengünk, hogy váltani kellene, de eddig nem tudtuk, hogyan és miként vágjunk bele, akkor a https://driveral.com/hu/ oldalon megtalálhatjuk a számításainkat és akár néhány nap alatt rábukkanhatunk arra a cégre, amely alkalmaz bennünket és ahol egy olyan karrier kezdődhet el az életünkben, amely nem csak pozitív változásokat, de anyagi biztonságot is hoz a mindennapjainkba.

A Driveral oldalra látogatva, csupán annyi a dolgunk, hogy regisztráljunk a webes felületen, amiért még csak fizetnünk sem kell, hiszen egy teljesen ingyenes szolgáltatásról van szó. A cég megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a 9000 sofőr és az a 300 cég, akik már regisztráltak az oldalra. Merthogy a Driveralnál a regisztrációt követően, nem csak az álláskeresőknek, hanem a cégeknek is lehetőségük van elérni a sofőr adatbázist, ahonnan könnyedén és gyorsan választhatják ki a cég álláshirdetésének megfelelő sofőrt vagy sofőröket.

Amennyiben valaki sofőrként nézelődik a Driveral weboldalán, akkor a regisztráció után lehetőség van egy kérdőív kitöltésére is. Mi célt szolgál a kérdőív? Ennek alapján csakis azok az álláshirdetések kerülnek listázásra, amelyek a legközelebb állnak az elképzeléseihez. A kérdőív alapján egy önéletrajz készül, amelyet pillanatok alatt el is küldhet a kiválasztott cég számára. Az önéletrajz bekerül a sofőr adatbázisba, így a cégek is könnyebben Önre találhatnak.

Az oldalon szűrők is segítik az álláskeresést. A szűrők segítségével nem kell több száz hirdetést átböngésznie, csakis azok a hirdetések kerülnek a látóterébe, amelyek érdekelhetik Önt. A sikeres választást követően, egy chat funkció is segít, hogy kapcsolatba léphessen a hirdetővel, a céggel.

Mi a teendőnk, ha cégként regisztrálunk?

Egyre több cégnek van szüksége megbízható sofőrre, sofőrökre. A sofőrhiány, a cégek működését negatívan befolyásolja, hiszen, ha nem jut el időben az áru egy-egy helyszínre, az negatív hatással van az adott cég gazdasági helyzetére és a hírnevén is csorba esik. Ha egy cégnek egy vagy több megbízható sofőrre van szüksége, akkor alaposan fel kell készülnie, mert egy hosszabb folyamatnak néz elébe. Egy – egy pozíció betöltésekor hirdetést kell feladni, állásinterjút kell szervezni, majd a megfelelő jelöltet, jelölteket ki kell választani. Ez akár egy több hetes folyamat is lehet, ami bizony megtépázza az idegeket. Miért kellene egy idegtépő procedúrán keresztül menni, ha van más megoldás is? Napjainkban, időből van a legkevesebb, így érdemes egy olyan sofőr állás weboldalt választani, ahol könnyedén, egyszerűen, és ami a legfontosabb, nyugodtan és higgadtan választhatjuk ki a cégünk számára a potenciális jelöltet, jelölteket.

A Driveral nemzetközi cégcsoport weboldala nem csak könnyen átlátható, de szolgáltatásaik több mint öt nyelven elérhetők. Akár rövid, akár hosszú távú szállítmányozásra keres egy cég sofőröket, a Driveralnál bizonyára megtalálja azokat a munkavállalókat, akikre a cégének szüksége van.

A cégek számára azért is kedvező ez a szolgáltatás, mert rengeteg időt megspórolhatnak. A Driveralnál ugyanis nincsenek fölösleges adminisztratív lépések, így az oldalon gyorsan és gördülékenyen megtörténhet a regisztráció, amely egyelőre a cégek számára is ingyenes. A regisztrációt követően már csak a megfelelő csomagot szükséges kiválasztani.

Az álláshirdetés megjelenése után, listázásra kerülnek a potenciális sofőrök. Az online felület könnyen kezelhető és átlátható, és az egész Európát lefedő, sofőr adatbázis naponta frissül, így a várakozási idő sem nyúlik hosszúra, éppen ezért nem kell hosszú napokat, heteket várakoznia, míg a cége megtalálja azt a sofőrt, akire szüksége van. A belső chat funkció segítségével pedig azonnal kapcsolatba is léphet a kiválasztott sofőrrel, sofőrökkel. Igazolt partnerré válva pedig még több sofőr szerződhet Önnel, a cégével.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek

Kiszámítható, biztonságos és naprakész teljes körű bérszámfejtési szolgáltatásKiszámítható, biztonságos és naprakész teljes körű bérszámfejtési szolgáltatás

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező irodánk ügyfelei részére hatékony megoldást kínál a kiszámítható, biztonságos és naprakész teljes körű bérszámfejtési szolgáltatásunkkal. A munkavállalói elégedettség fenntartásához a gyors, pontos bérszámfejtés kulcsfontosságú. Átvállaljuk a