2018 utolsó blogbejegyzése

2018 utolsó cikkét írom, ami szokás szerint inkább egy évzáró összegzés lenne. Ebben az évben is több, mint 200 cikket írtunk nektek, remélhetőleg mindegyikben találtatok hasznos információt. Ezek lehetnek akár konkrét, kézzel fogható dolgok is, de lehetnek töprengésre ösztönző, vagy látókör-szélesítő dolgok is.

Ha legalább egy ember van köztetek, aki valamit zsebre tett az irományokból, akkor már boldog ember vagyok 🙂 Remélem, hogy sokan megtaláltátok a számításotokat, és sikerekben gazdag évetek volt. Azt is tudom, hogy nem mindig mennek könnyen a dolgok, ezért is igyekszünk nektek mindig olyan témakörökről írni, amik segíthetnek ezeket átvészlni, felkészülni a nehézségekre, vagy egyszerűen csak jobb érzéseket kiváltani, amikor borúsabbak a dolgok.

Én a magam részéről ismég nagyon sokat fejlődtem, a szövegírásnak nagyon sok pozitív hatása van. A napi munkám (banki toborzás) során akár az álláshirdetések, e-mailek, munkaköri leírások megfogalmazásánál is jól jön a gyakorlat, de a sok forrás olvasásával mindig tanulok valami újat, és adott esetben az angol nyelvű cikkek fordításával is nagyon sokat tudtam gyakorolni.

Ezen felül már több esetben is felkeltette más szakértők figyelmét ez a blog, így lehetőségem nyílt más projektekbe, írásokba is bekapcsolódni.

Szeretném nektek megköszönni a kitartó olvasást, jövőre újra találkozunk, kellemes szilveszterezést, és boldog új évet kívánok nektek, kedves olvasók!

Amennyiben kérdésetek merülne fel bármilyen témában, akkor továbbra is várjuk a kommenteket, illetve ha személyesebb/bizalmasabb jellegű a dolog, nyugodtan írjatok egy mailt a marcell.d.demeter@gmail.com címre, vagy keressetek meg az alábbi Linkedin profilon:

https://www.linkedin.com/in/marcell-demeter/

Üdv!

Marci

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek