A munkáscipő nem a munkáról, hanem rólad szól!

Ha most hatalmas bakancsok, acéltalpas cipők és munkavédelmi lábbelik garmada jutott eszedbe, akkor megnyugtatunk: jelenlegi cikkünkben nem ezeket a modelleket járjuk körbe. Viszont attól még, hogy a munka nem terepkörülményeket takar, nagyon nem mellékes, hogy hogyan érzed magad a cipődben. Ha egész nap szorongsz az bizony karakteresen befolyásolja a hangulatodat, a teljesítőképességedet. És talán mondanunk sem kell, hogy nem pozitívan. Még jó, hogy a megoldás pofonegyszerű: nincs másra szükséged csak egy komfortos lábbelire, amiben a munkába eljutás és az ottani időtöltés gyerekjáték.

Kényelem mindenek felett?

Rögtön fel is merül egy sokat emlegetett dilemma. Akkor most a komfortért cserébe az esztétikusság mehet a levesbe? Nem, még jó, hogy nem.

Elég csak ránézni a Nike Air Max 95 modellekre. A stílusosság az esetükben nem egy harmadlagos szempont, ugyanakkor elvitathatatlan tőlük, hogy amit kényelem címén kínálnak az egy cseppet sem alap.

Egyetlen légbuborékkal kezdődött minden. Már ami a sorozat kialakulását illeti. Egy légbuborék hátul, ami pazar kitámasztásként, rezgéscsillapítóként szolgált. Önmagában ez az egy innováció kiváló rugózást, ezáltal komfortos viseletet borítékolt, de a gyártó nem állt meg ezen a ponton. Ugyan, ahogy abból a széria elnevezéséből is lehet következtetni 1995-öt nem mostanában írtunk (ekkor debütáltak az első modellek), ám a fejlesztések azóta sem torpantak meg. Ma már két légbuborék alkotja a lábbelik testét-lelkét. Elől-hátul. Na és ez az a fejlődés, ami talpakkal kiválóan érzékelhető. Tökéletes választás, ha naphosszat, hosszú órákon át nem veheted le a cipődet, s akkor is ideális döntés, ha a munkaidődet fel-alá járkálva, aktívan töltöd. A lábak védelme nem kérdés, hanem alapvetés. Nélkülük nehéz egyről a kettőre jutni. Márpedig a nem megfelelő bánásmód hamar megbosszulja magát. Nem érdemes tehát ezt megvárnod.

A praktikumon túl is van élet?

Ahogy fentebb már kifejtettük: nagyon is. Látogass el a ftshp weboldalára és ott meggyőződhetsz arról, a saját szemeddel, hogy a szépség és a hatékonyság, a stílusosság és a hasznosság kart karba öltve járnak egymással.

Egyetlen hajszálnyi áldozatot sem kell hoznod a kényelem érdekében. A cipővásárlás nem a kompromisszumok megkötéséről szól. A legtöbb az, ami kijár, és aminek a birtokában sem a munkába járás, sem az ott tartózkodás nem okozhat kihívást.

A fotó forrása:

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek

Driveral sofőr állásDriveral sofőr állás

A világban zajló események sok ember korábbi életét törték derékba. Sokan veszítették el az állásukat, a helyzet bizonytalansága miatt. Egyes ágazatokban, egyre drasztikusabb méreteket ölt a szakemberhiány. A sofőrhiány is