5 tipp, ha felsővezetői asszisztens állásokra pályáznánk

Minden elfoglalt felsővezető mögött áll egy még elfoglaltabb asszisztens. A verseny elég nagy szokott lenni ezekre a pozíciókra, ezt a saját tapasztalataim alapján is megerősíthetem. Azonban nem is olyan nehéz kitűnni a tömegből az önéletrajzunkkal, ha ezt a 5 tippet követjük.

  1. Alakítsuk ki a saját preferenciáinkat. Melyik szektor érdekel minket? Egy embert akarunk támogatni, vagy vezetők egy csoportját? Mi a fontos számunkra?
  2. Nagyon a cég stílusára és igényeihez kell szabnunk a CV tartalmát. Mindenképp reagáljunk valahogy az elvárások és felelősségi körök részre valami konkrétummal.
  3. Kulcsszavak! Tegyünk bele olyan kifejezéseket, amik nem csak egy ember, de egy mesterséges intelligencia „szemét” is kiszúrják egyből. (naptárkezelés, időpont egyeztetés, utazásszervezés, stb.)
  4. Konkrétumok. Ne csak azt írjuk le a korábbi tapasztalataink alapján, hogy „telefonhívások fogadása”, hanem azt, hogy „napi 30+ telefonhívás fogadása”, de azt is számszerűsíthetjük, hogy hány utazást szerveztünk le havonta, stb.
  5. Ha van valamilyn extra tapasztalatunk, azt domborítsuk ki. Ha pl. rendezvényszervezésből diplomzátunk, akkor reflektáljunk erre. Ha sok ügyféltárgyaláson vettünk részt, akkor ezt is érdemes megjeleníteni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek

Nem találsz munkát Magyarországon? Itt van 10 lehetőség, amit a világ bármely pontjáról végezhetszNem találsz munkát Magyarországon? Itt van 10 lehetőség, amit a világ bármely pontjáról végezhetsz

Ügyfélszolgálat. Telefonon és egy távolról elérhető számítógépes rendszeren bárhonnan tudunk segíteni az ügyfelek problémáinak megoldásában. Weboldal tesztelő. Nemcsak számítógépen, de telefonon, tableten, stb-n is ellenőrizhetjük, hogy mennyire működőképes és felhasználóbarát