Ebben az ágazatban most garantáltan el lehet helyezkedni

A koronavírus miatt mondhatni, hogy megbénult a munkaerőpiac! Nagyon sok cég Home Office-ba küldte az alkalmazottakat, s olyan cégek is akadtak, amelyek elküldték a dolgozókat, ezzel munkanélküliséget okozva! A turizmusban most egyáltalán nem lehet elhelyezkedni. A vállalatok örülnek, ha valahogyan meg tudják tartani jelenlegi munkavállalóikat. Az újak toborzásáról szó sem esik! Melyik ágazatban lehet most elhelyezkedni, ha éppen munkát keresünk? A kereskedelem ilyen vészterhes időkben sem áll le. Milyen munkakörökben lehet elhelyezkedni? Sok helyre keresnek árufeltöltőt, és pénztárost.

  • A kereskedelem nagy erőkkel keresi az új embereket, mert a szektorban jól jön az utánpótlás.
  • Alapesetben elvárnak tapasztalatot és kellő gyakorlatot is a cégek, de a jelenlegi helyzetre való tekintettel szemet hunyhatnak ezek felett!
  • Általános képességekkel rendelkezni kell, ha pénztáros állásban szeretnénk elhelyezkedni: ilyen a kiváló kommunikációs képesség, terhelhetőség, felelősségtudat, problémamegoldó képesség!
  • Az árufeltöltéshez leginkább jó fizikai, és állóképesség szükséges.

Honnan lehet értesülni a legfrissebb lehetőségekről? Az interneten találhatunk álláshirdetéseket! Ha égetően szükségünk van a munkára, ne tétovázzunk tovább, adjuk be jelentkezésünket még ma!

További cikkek