Új munkahelyek a kisállateledel gyárban

Gazdaságilag kiemelkedően jelentős, közel 15 milliárd forintos befektetés keretében bővíti csongrád-bokrosi gyárát a Mars élelmiszeripari világcég. Közel 15 milliárd forint értékű beruházással bővíti magyarországi kisállateledel-gyárát a Mars. Az édesség-, rágógumi, élelmiszer- és kisállateledel-gyártó új beruházásának köszönhetően 120 új munkahely létesül.

A csongrád-csanád megyei gyár már most is 1000 főnek ad munkát és 50 országba szállítja termékeit. Gazdaságilag kiemelkedően jelentős, közel 15 milliárd forintos befektetés keretében bővíti csongrád-bokrosi gyárát a Mars élelmiszeripari világcég. A kisállateledel-termékeket – száraztápokat és jutalomfalatokat – előállító üzem a beruházásnak köszönhetően 120 új munkahellyel bővíti munkatársainak létszámát. A bővítés a tervek szerint idén szeptemberben indul és 2022 év végére készül el.A beruházás keretében a Mars a tervek szerint bővíti a meglévő technológiai vonalak kapacitását, valamint új kutatás-fejlesztési programot is indít.  A beruházással járó fejlesztések nem csak a vállalat számára kiemelkedően fontosak, hanem a régióban élők és a beszállítók számára is munkalehetőséget biztosítanak majd. Az új munkatársak toborzása mérnökök (gépész-, villamos-, élelmiszertechnológiai és minőségbiztosítási), valamint munkavédelmi, illetve termelési szakemberek számára kínál széleskörű lehetőséget.  A beruházás tervezése és megvalósítása már a 100 éves hagyományokkal rendelkező élelmiszeripari vállalat globális fenntarthatósági programjához illeszkedve zajlik.

Forrás: hrportal.hu

További cikkek

Jönnek a robotok?Jönnek a robotok?

Ügyfélszolgálati robot konferálta fel a Magyar Telekom Most Fórumsorozatának második rendezvényét. Az álláspiaci fejlesztésekről szóló, az új megoldásokban jártas iparági szereplőkkel folytatott panelbeszélgetés vezetését azonban végül emberre bízták a szervezők.