Ezek tartoznak a leggyakoribb béren kívüli juttatásokba!

Ma már egyre fontosabb szerepet játszanak a béren kívüli juttatások a munkavállalók körében! Az alkalmazottak ragaszkodnak ahhoz, hogy a fizetésen kívül a vezetőség valamilyen úton-módon elismerje a munkájukat. Sajnos vannak olyan helyek, ahol a dolgozók csak alapbért kapnak, és semmilyen plusz juttatásban nem részesülnek. Azonban vannak olyan vállalatok, ahol a dolgozók kapnak béren kívüli juttatást. Vizsgáljuk meg közelebbről, mi tartozik ebbe a körbe:

  • SZÉP kártya! Számos helyen kapnak a dolgozók szép kártyát. Alapvetően 3 típusú kártyát különböztethetünk meg egymástól. OTP, MKB, ÉS K&H Szép kártyáról lehet beszélni. Mindegyik kártya rendelkezik alzsebekkel, amelyek a következők: Szállás, vendéglátás, szabadidő. A legtöbben a vendéglátásra kérik a plusz juttatást, mivel ezt a zsebet lehet szélesebb körben felhasználni. Az Erzsébet kártyának ez a két alzsebe a legismertebb: étkezési, és ajándék.
  • Céges telefon, és laptop. Vannak olyan munkahelyek, ahol a munkavállalóknak biztosítanak céges mobilt, és laptopot. Ennek a juttatásnak is örülnek az alkalmazottak.
  • Céges autó: Legfőképpen marketinges munkáknál biztosíthat céges autót a vállalat, persze számos más ágazat is élhet ezzel a lehetőséggel.
  • Kedvezményes sportolási lehetőség: Az egészségre is gondolnak a cégek, éppen ezért biztosíthatnak akár ilyen lehetőséget is a munkavállalók számára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük