Segít az álláskeresésben az AllasOrias.hu

Tekintettel a koronavírus okozta munkaerőpiaci helyzetre, ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít  állami és magánkézben lévő egészségügyi intézmények részére az AllasOrias.hu portál.

Az ingyenes hirdetés lehetőségét kiterjeszti minden olyan intézmény számára, amely  valamilyen formában elkötelezett a vírus elleni küzdelemben.

Az AllasOrias.hu portál mind a 200 webes és Facebookos hirdetési felületén fölajánlja az ingyenes hirdetést,  pl. az EgerAllas.hu, PecsAllas.hu, BudapestAllas.hu oldalakon.

Az elmúlt évben több mint 8000 cég használta az oldalakat és több mint 170 ezer jelentkezőt sikerült kiközvetíteni különböző cégekhez.

Hozzászólások:

 1. Füsy Ingrid szerint:

  Önhibámon kívül veszettem el az állásomat. Közgazdász vagyok, de a szakmán kívüli irodai, adminisztratív, portás állást is elfogadok Győrben illetve a környékén.

 2. Körmenden lakom
  Sajnos lejárt a szerződésem
  Érettségim és kereskedelmi ügyintéző szakmám van
  Elsősorban Körmenden szeretnék munkát
  Takarítás is érdekel,konyhai kisegítő

 3. A vészhelyzet kialakulása következtében veszítettem el az állásomat. Mérlegképes könyvelő, tb-munkaügyi ügyintéző vagyok, több éves gyakorlattal. Adminisztrátori állást is elvállalnék Miskolcon.

 4. Jónás Gyula szerint:

  Önhibámon kívül veszítettem el kulcs operátor I munkámat,de minden műszaki munka érdekel Tiszavasvári és Hajdúnánás körzetében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük