Hogyan keress pénzt otthonról 1 rész

Oldalunkon egy új mini blog sorozatot indítunk az otthoni pénzkeresési lehetőségekről és annak ismertetéséről. A kialakult helyzet következtében rendkívül sokan maradtak otthon, munka és kilátások nélkül. Az ő tudásukat és ismereteiket szeretnénk bővíteni, hogy milyen otthonról végezhető elfoglaltságot, hobbit vagy épp munkát tudnak találni, amivel pénzt is kereshetnek.

Hobbiból + megélhetés = Youtube

Mindenkinek van egy hobbija, amit igazán szeret csinálni. A munka mellett nem mindig volt rá lehetősége, de most akár korlátlan mennyiségű időt tud rászánni, persze csak ha az otthonról végezhető. Ebből a hobbinkból akár lelkes rajongókat, követőket, bevételi forrást és akár egy saját márkát is képesek vagyunk felépíteni. Lássuk hogyan.

Tegyük fel imádunk főzni és mindenünk a konyha. A Youtube kiváló csatorna az eddig szerzett tapasztalataik megosztására. Lehet ez akár egy rövid videó zenei aláfestéssel, de akár egy vlog szerű bemutató jelegű főzős műsort is képesek vagyunk teremteni az otthoni konyhánkból. Most azt gondolhatjuk, hogy ez csak a profiknak áll jól, de tévedsz. Keress csak rá „Regular Ordinary Swedish Meal Time” oldalra, ahol a korán sem hétköznapi svéd „szakács” kolléga a napi stresszt a konyhában vezeti le, és ha a nézettségre nézünk, azt látjuk, hogy ezt nem csak szórakozásból teszi. Több száz, de nem meglepő a több milliós megtekintés sem. Az ilyen nézettséget produkáló videók után pedig a Youtube fizet nekünk. Ha igazán egyediek, és ötletesek tudunk lenni, akár mi is képesek vagyunk ilyen sikereket elérni.

De a Youtube nem csak a főzésről szól. Bármilyen videót képesek vagyunk feltölteni, ahol mi vagy akár kedvenc állatunk szerepel, ha pedig ezt zenei tudással vagy rep képességekkel is párosítani tudjuk, akkor hasonló sikereket tudunk elérni, mint a „Pamkutya” formáció. A srácok kezdetben kedvenc kutyájuk, Pam életét mutatták be, kicsit humorosan, kicsit viccesen. Mára pedig már ott tartanak, hogy saját virtuális tehetségkutatót tartanak, vagy videó klipeket forgatnak, amik több száz és több milliós megtekintéseket generálnak.

A Youtube tehát egy igazán sokszínű és egyedi videó megosztó portál, ami kitartó munkával és megfelelő elszántsággal minket is képes akár sztárrá varázsolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük