Hogyan dobhatjuk fel kollégáink hangulatát?

Nem mindennapunk egyforma a munkahelyen. Alapvetően persze szeretjük a munkánkat, de van az úgy, hogy a dolgok összejönnek.

Nem egyszer kell túlórázni, a főnök leteremtette kollégáinkat, csak azért, mert neki rossz napja van. Ettől csak még rosszabb lett a hangulat a munkahelyen. Nem is beszélve ráadásul, hogy megannyi munka vár mindenkit az íróasztal mögött.

Azonban nemcsak a munka létezik a világon, van magánélet is. Ha a kettőben egyszerre jelentkeznek problémák, akkor pláne paprikás lehet a hangulat. Na de mit tehetünk annak érdekében, hogy egy kicsit feldobjuk a hangulatot?

  • Legyünk jó fejek, és hívjunk meg mindenkit egy kávéra. Egyszer, kétszer belefér, és nem fogunk emiatt csődbe menni.
  • Ha van jó viccünk, meséljük el a többieknek, hátha sikerül egy kis jókedvet csinálni az irodában.
  • A peches napokon szinte minden megeshet. Az amúgy is dühös főnök, határidőre várja az anyagokat kinyomtatva az asztalára. Igen ám, de a nyomtatóba ragadt egy papírlap, ami miatt működésképtelenné vált. Legyünk a nap hősei, és szedjük ki azt a fránya begyűrt papirost a nyomtatóból…
  • Nem sikerül elsőre megszerkeszteni a táblázatot? Ajánljuk fel segítségünket, és segítsük ki kollégánkat.
  • Különösen fontos a hangulat, ha csapatban kell együtt dolgozni. Jó tett helyébe jót várj! Legközelebb hátha meghálálják valahogyan mindezt kollégáink, amikor nekünk lesz rá szükségünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük