Extrovertáltként ezek a munkák jól jöhetnek számodra!

Személyiségünk is nagyhatással van arra, hogy milyen munkakörben dolgozunk. Vegyük át egy kicsit az extrovertált személyiséget. A nevében is benne van, hogy extro-tehát kifelé forduló, nyitott személyiségről van szó! Szeret társaságban lenni, és gyakran ő társaság középpontja is egyben. A munkában brillírozik, hiszen kreatív feladatokat kell megoldania, és szereti a kihívásokat. A monoton munkától „borsózik” a háta, és nem szereti, ha hosszabb időn keresztül ugyanazokat a feladatokat kell megcsinálnia. Az extrovertáltak kommunikatívak, és jó a tárgyalóképességük. Ha te is ezt a csoportot erősíted, akkor az alábbi munkák ideálisak lehetnek számodra:

  • Marketing és reklámügyintéző: A marketinges munkához elengedhetetlen a kreativitás, és a kommunikáció. Egyfajta szemléletmódra is szükség van ehhez a munkához, hogy minél több megrendelés érkezzen a vállalathoz!
  • Reklámügynökségek: Ezek a szervezetek is nagy szeretettel várják az extrovertált jelentkezőket. Az elvégzendő feladatok között szerepelhet kampányok menedzselése, nyomon követése, kapcsolattartás az ügyfelekkel, különböző részlegek koordinálása, kapcsolattartás a részlegek között.
  • Ügyfélszolgálat: Az ügyfélszolgálati munkakörök is extrovertált személyiséget várnak el a jelentkezőktől! Emberekkel kell foglalkozni, így elengedhetetlen, hogy legyél nyitott, és közvetlen az emberekkel!
  • Ingatlanügynökségek: Ehhez a munkához nélkülözhetetlen a jó tárgyalókészség, és a kommunikációs képesség, valamint a nyitott, és közvetlen magatartás!

Extrovertáltként sok helyen meg tudod állni a helyed, az a lényeg, hogy szeresd a munkád, és lelj benne örömet!

További cikkek