Ipari forradalmat indított el a digitalizáció

Az egész társadalmat áthatja, átalakítja az egyre terjedő digitalizáció, mely sokrétű embereket követel meg. Őket várja folyamatosan bővülő budapesti Industry X.0 csapatába az Accenture is. Az Industry X.0 az ipar digitális újraértelmezése, mely szerint hálózatba kapcsolt intelligens eszközök képesek kommunikálni a felhasználókkal olyan új digitális üzleti modellek keretében, amelyek az összegyűjtött adatok felhasználásával nyújtanak szolgáltatásokat és állítanak elő termékeket.

 A  munkavállalók viszont a robotizációtól félnek, miközben úgy tűnik, hogy a digitalizáció nyomán eltűnő szakmák helyett újak jönnek: például big data mérnökök, digitális transzformációs menedzserek,  robotpszichológusok, robotetikusok  és mesterséges intelligencia szakértők. Az Industry X.0 már Magyarországon is elindult. A folyamatok elősegítésére az Accenture széles körű szakembergárdával rendelkezik, jelenleg az Industry X.0 ágazatán belül több mint 150-en dolgoznak olyan projekteken, amelyek elsősorban hazai és globális ügyfeleket szolgálnak ki.

Az ipari internetmegoldásokkal foglalkozó csapat a magyarországi igények várható felfutása miatt fejlesztőket, tesztelőket, tervezőket és mérnököket vár a budapesti irodába. Friss diplomások és több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek előtt egyaránt nyitott a pálya, főleg olyanok számára, akik nemzetközi szinten is megállják a helyüket.

bitport.hu

További cikkek