Így néz ki egy modern munkahely!

Manapság a legtöbb munkahely törekszik arra, hogy modern körülményeket nyújtson a munkavállalóknak. Nem is csoda, hiszen az új generáció számára már fontossá válik, hogy milyen körülmények között töltik el idejük nagy részét. Sok vállalatnál megtalálhatóak az alábbiak:

  • Társalgó: A társalgóban el lehet ütni a munkaközi szünetet, legyen szó akár egy jó beszélgetésről, vagy közös csocsózásról. A társalgónak nagy szerepe van a szocializációban.
  • Tetőterasz: A szerencsésebb helyzetben lévő vállalatoknak tetőteraszuk is van, így a munkaközi szünetet akár ott is lehet tölteni.
  • Állatbarát munkahely: Egyre több cég válik állatbarát munkahellyé. Az állatok egyébként is jótékony hatással vannak az emberre, s egy háziállat szintén közelebb hozhatja a csapatot egymáshoz!
  • Vállalati óvoda: A munkavállalóknak sokszor problémát okozhat az, hogy ki megy a gyermekért az oviba.  Vannak olyan multinacionális vállalatok, amelyek működtetnek vállalati óvodát, így többé nem okoz gondot az, hogy kinek kell a gyermekért menni, vagy a nagyszülők tudnak-e vigyázni a kicsire.
  • Munkahelyi étkeztetés: A nagyobb cégeknél működik menza, így a munkahelyi étkeztetés is meg van oldva. Sokszor nagyon jó árakon lehet megebédelni.

A modern munkahely a jövőben nagy szerepet kap, és a vállalatoknak igazodni kell a megváltozott igényekhez! Hamarosan az új generáció belép a munkaerőpiacra, és a valamilyen szinten egyre több vállalatnak meg kell teremteni a modern munkafeltételeket.

További cikkek