Hogyan keress pénzt otthonról 2 rész

Folytatjuk tovább a mini blog sorozatunkat, a hogyan keress pénzt otthonról karantén időszak alatt. Előző cikkünkben a Youtube fiók előnyeiről és annak lehetőségeiről volt szó, most pedig egy újabb otthon végezhető munkalehetőséget hoztunk el.

Otthoni webshop

Webáruházat ma már bárki képes indítani és üzemeltetni akár otthonról is. Ha rendelkezünk legalább egyéni vállalkozói igazolvánnyal, van adószámunk és képesek vagyunk számlát kiállítani, akkor előttünk az online világ. Rengeteg ötlet, lehetőség van, amire egy webáruházat tudunk indítani. Azonban most ügyelni kell arra, hogy a karanténos időszakban megváltoztak az emberek szükségletei. Ha mi most gondolkozunk bőröndök vagy utazó táskák értékesítésén, akkor jobb, ha várunk az indulással, azonban ha képes vagyunk valós igényeket kiszolgálni, akkor webshopunk akár pár hét alatt is rengeteget tud női és fejlődni.

A megváltozott körülményekben megváltoztak az emberek igénye és a szokásai is. Ma már nem meglepő, ha a Louis Vuitton parfümök helyett kézfertőtlenítőt gyárt, a likőr gyártók pedig alkoholos tisztítószereket. Próbálják azt használni, a meglévő erőforrásaikat, kielégítve ezzel az új igényeket. Tegyük mi is ezt. Ha szakmánkból adódóan tevékenységünk eddig offline boltban vagy irodában történt, vizsgáljuk meg a kérdést mily módon lehet azt most az online felületen tovább folytatni.

Termék értékesítésén gondolkodva pedig mindig érdemes a saját környezetünkben körülnézni, mi az, amire most a legnagyobb szüksége van az embereknek. Az otthoni karanténban két dolgot szinte mindenki csinál. Eszik és próbál edzeni. Mindkét esetben rengeteg termék vagy akár szolgáltatás ötlete is szóba jöhet. Termék esetén a konyhai gépek szinte mindegyike felsorolható, szolgáltatásként pedig a havi vagy heti előfizetéses receptek, főzőműsorok, vlogok vagy blogok. Edzéshez szükséges gépekre vagy kisebb eszközökre is szintén hatalmas a kereslet, hiszen sokan a 4 fal közé bezárva kerültek, így próbálják hasznosan eltölteni a most következő napokat.

A weboldalt készítéshez számos weboldal és program közül tudunk választani. Az egyik legkedveltebb talán a shopfily, ami kimondottan webshopokra specializálódott, de választhatjuk a worpress adta lehetőségeket is, ennél viszont nem árt, ha van értünk a programhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük