Magasan képzett digitális tudással rendelkezőket keresnek

Úgy tűnik, a magyar magasan képzett mérnököket szívesen látják mindenhol. Ezúttal egy nagy cég keres elsősorban magyarországi állásokra szakembereket.  A Jaguar Land Rover több mint 800 mérnöki pozícióba keres új munkatársakat, különösen szoftverfejlesztési és egyéb digitális tudással rendelkezőket.

A vállalat többek között magyarországi állásokra vár jelentkezőket. Az indiai Tata Motors tulajdonában lévő autógyártó elsődlegesen a digitális technológiai vállalatok volt munkatársait célozza, miután nemrég a Facebookot kezelő Metánál, a Twitternél és más vállalatoknál is nagy léptékű leépítések voltak.

„A digitális átalakulásunk javában zajlik, és a magasan képzett, digitális tudással rendelkező dolgozók felvétele egy fontos következő lépés” – mondta el Anthony Battle, a JLR információtechnológiai vezetője. „Örömmel tölt el minket, hogy lehetőséget nyújthatunk digitális tudással rendelkező tehetségeknek.” A JLR egyebek mellett az autonóm vezetés, a mesterséges intelligencia, az elektrifikáció, a felhőalapú szoftverek, az adattudomány, valamint a gépi tanulás területein hirdet meg új pozíciókat, hibrid munkavégzési lehetőséget kínálva potenciális jövendőbeli brit, ír, amerikai, indiai, kínai és magyarországi alkalmazottjainak. A vállalat szerint a fentebbi területekhez kötődő tudás nélkülözhetetlen a következő generációs járműveinek fejlesztéséhez és karbantartásához.

Forrás: autopro.hu

További cikkek

Mit tervez az Apple?Mit tervez az Apple?

Az Apple legutóbbi álláshirdetései azt mutatják, hogy saját kézbe venné az iPhone-ok egyik fontos alkotóelemének az előállítását. Korábban a Qualcomm szállította a modemeket az iPhone-okba, majd az Intel vette át