2020-as újévi fogadalmak

Beköszöntött az újév, és ilyenkor vannak, akik újévi fogadalmakat tesznek. A kérdés már csak az, hogy sikerül-e őket betartani. Sokan azért nem is tesznek fogadalmat az újévre, mert egy idő után úgysem tartják be. Érdemes olyan dolgokra összpontosítani, amelyekről úgy gondoljuk, hogy reálisak, és sikerül őket teljesítenünk. Érvényes ez a munkánkra is.

  • Megfogadjuk, hogy hatékonyabban dolgozunk munkahelyünkön, azért, hogy előléptessenek bennünket. Már csak ezért is érdemes pozitívan hozzáállni az újévhez!
  • Az ünnepek alatt bizony hajlamosak lehetünk arra, hogy felszedjünk pár kilót. Nem is csoda, hiszen az ünnepi menüsornak ugyan ki tudna ellenállni, amikor halomban álltak az asztalon a sütemények, a rántotthús, halászlé, töltöttkáposzta, és megannyi más. Újévi fogadalomként megtehetjük azt, hogy rendszeresen eljárunk sportolni, amely által hatékonyabbak lehetünk munkánk során.
  • Folyamatosan változó világban élünk, mindennek hatását érzékelhetjük a mindennapokban is. Ahhoz, hogy munkánkat sikeresen el tudjuk végezni, és megfeleljünk a kihívásoknak képeznünk kell magunkat. Vegyünk erőt magunkon, és kezdjünk bele új dolgokba, például kezdjünk el tanulni egy új idegen nyelvet, amikor időnk engedi!
  • Fogadjuk meg, hogy több időt szentelünk a barátainkra, és családunkra. A rohanó hétköznapok, és elfoglaltságaink mellett sajnos észre sem vesszük, hogy mennyire el tudjuk hanyagolni szeretteinket. Életünkben nem lehet más fontosabb a szeretteinknél.
  • Szeretteink mellett hagyjunk több időt magunkra, hogy fel tudjunk töltődni!

További cikkek