-
STARTPécs, Mohács, Bóly, Belvárdgyulai Zrt.
Belső, illetve külsős rendezvények szervezése, operatív, és elméleti szinten való üzemeltetése (10-50 fős rendezvény, borvacsora, borkóstoló). Új vevőkör kialakítása. Meglévő és új rendezvények koncepciójának kidolgozása. A rendezvények teljes körű szervezése és...
-
STARTEger, Öko-Park Hungary Kft.
Étlapon szereplő, átlagosan 8-10 étel (főként hamburger) elkészítése, tálalása Szószok, köretek elkészítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Rendelés lista készítése A konyha tisztán tartása, takarítása a műszak végeztével Tiszta, ápolt megjelenés Pontosság Szakirányú...
-
STARTKecskemét, JuniWine Kft.
Borok, koktélok elkészítése, asztalszervíz, kommunikáció a vendégekkel, események előkészületei és lebonyolításában való részvétel. Teljes munkaidő: 4 munkanap Részmunkaidő: péntek -szombati munkavégzés. Angol vagy német nyelvtudás, Érdeklődés a borok világa iránt, Jó...
-
STARTMiskolc, Molnár László Egyéni vállalkozó
Tapasztalattal rendelkező önállóan dolgozni tudó szakács, aki a menü, alacarte ételek elkészítését, tálalását önállóan végzi. Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság Miskolci magyaros jellegű éttermünkbe Szakács kollégát...