-
STARTEger, Öko-Park Hungary Kft.
Étlapon szereplő, átlagosan 8-10 étel (főként hamburger) elkészítése, tálalása Szószok, köretek elkészítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Rendelés lista készítése A konyha tisztán tartása, takarítása a műszak végeztével Tiszta, ápolt megjelenés Pontosság Szakirányú...
-
STARTKecskemét, JuniWine Kft.
Borok, koktélok elkészítése, asztalszervíz, kommunikáció a vendégekkel, események előkészületei és lebonyolításában való részvétel. Teljes munkaidő: 4 munkanap Részmunkaidő: péntek -szombati munkavégzés. Angol vagy német nyelvtudás, Érdeklődés a borok világa iránt, Jó...
-
STARTMiskolc, Molnár László Egyéni vállalkozó
Tapasztalattal rendelkező önállóan dolgozni tudó szakács, aki a menü, alacarte ételek elkészítését, tálalását önállóan végzi. Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság Miskolci magyaros jellegű éttermünkbe Szakács kollégát...