-
STARTEger, Soltész Bisztró Zrt.
Napi menü és à la carte ételek elkészítése. Alapanyagok előkészítése, konyhai folyamatok szervezése. Konyhai higiéniai és HACCP szabályok betartása. Csapatmunka a konyha gördülékeny működéséért. Szakács végzettség vagy releváns szakmai tapasztalat. Önálló, precíz...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumSzakközépiskolaNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztottSTARTPécs, Truffle Cukrászati Kft.
Elvitelre történő értékesítés, kiszolgálás. Rendelések felvétele és kiadása. Kiszállításban is aktív részvétel. Pultozás, felszolgálás. Barista tervékenységek. A vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása. Vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV,...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumSzakközépiskolaTechnikumOKJFőiskolaEgyetemNem szükséges nyelvtudásÁltalánosTöbbműszakosBeosztott