-
STARTEger, Soltész Bisztró Zrt.
Napi menü és à la carte ételek elkészítése. Alapanyagok előkészítése, konyhai folyamatok szervezése. Konyhai higiéniai és HACCP szabályok betartása. Csapatmunka a konyha gördülékeny működéséért. Szakács végzettség vagy releváns szakmai tapasztalat. Önálló, precíz...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumSzakközépiskolaNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztottSTARTPécs, Truffle Cukrászati Kft.
Elvitelre történő értékesítés, kiszolgálás. Rendelések felvétele és kiadása. Kiszállításban is aktív részvétel. Pultozás, felszolgálás. Barista tervékenységek. A vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása. Vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV,...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumSzakközépiskolaTechnikumOKJFőiskolaEgyetemNem szükséges nyelvtudásÁltalánosTöbbműszakosBeosztottSTARTEger, Gastroller Kft.
Vendégek kiszolgálása, rendelések felvétele, Alkalmanként külsősrendezvényeken való feladatok elvégzése, Italok elkészítése, Házigazda szemléletű vendéglátás, Munkájára és önmagára is igényes személy, Lojális és csapatjátékos, Erős fizikai és mentális teherbírás, Megfelelő étel...
EgyébPályakezdő/friss diplomás1-2 év szakmai tapasztalatGimnáziumSzakközépiskolaTechnikumOKJFőiskolaEgyetemAngolNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztott