-
STARTBélapátfalva, Ferencz Miklós Egyéni vállalkozó
Meleg és hidegkonyha ételek elkészítése (A la carte). Alapanyagok előkészítése, feldolgozása. Szezonális étlap kínálat összeállításában részvétel. Munkaterület tisztán, rendben tartása. HAACP szabályok betartása. A konyhai személyzet munkájának irányítása Precíz, önálló,...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalat10 vagy több év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztás szerintiKözép vezetőSTARTNoszvaj, Hotel & More Nostra Kft.
Svédasztalos vacsora felfőzése, töltése és felügyelete, A'la carte étkeztetés, Hatósági előírások betartása. Önálló munkavégzés, Szakirányú végzettség, Önmagára és munkájára igényes, Rendezett, rendszerezett munkamódszer, Elhivatottság, fejlődőképesség, Elérhetőség hétvégi és...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőOKJNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztottSTARTEger, Dobókorzó Kft.
napi menü főzése; a la carte étlap felfőzése; rendelések elkészítése csapatban; konyhatechnológiai és főzési rutin; munkavégzés csapatban; megbízhatóság; szerzett konyhai tapasztalat; versenyképes fizetés; rugalmas heti/havi beosztás; hosszú távú...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztott