-
STARTEger, Öko-Park Hungary Kft.
Étlapon szereplő, átlagosan 8-10 étel (főként hamburger) elkészítése, tálalása Szószok, köretek elkészítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Rendelés lista készítése A konyha tisztán tartása, takarítása a műszak végeztével Tiszta, ápolt megjelenés Pontosság Szakirányú...
-
STARTEger, MONTUR KOMPLEX Kft.
Napi menü előkészítése, főzése, adagolása. Szakács/vendéglátói végzettség Környezetére és munkájára igényes Önállóan dolgozni tudó Munkatársaihoz alkalmazkodó B kategóriás jogosítvány Egerben újjonnan nyíló Bisztróba, keressük menü főzésben jártas szakács kollegánkat. 8...
-
STARTSzendehely, SZENDI-VIN Kft.
Konyhai feladatok szervezése Ételek ízesítése, főzése, tálalása Konyha koordinálása, vezetése Kollégák koordinálása, irányítása Az ételek minőségének figyelemmel kísérése Szakképesítés Precíz munkavégzés Tapasztalat Tapasztalat Versenyképes fizetés Hosszútávú,...
-
STARTSzeged, BLUES KERT Bt.
Húsok előkészítése Panírozás Főzés Amit viszont elvárunk munkatársainktól: Pontosság Legyen precíz, munkájára igényes Szeresse a rendet, tisztaságot 8 órás bejelentés-Napi kétszeri meleg étkezés-Személyzeti kávé Fizetés havonta két részletben A Blues Kert Vendéglőbe...
-
STARTMiskolc, Molnár László Egyéni vállalkozó
Tapasztalattal rendelkező önállóan dolgozni tudó szakács, aki a menü, alacarte ételek elkészítését, tálalását önállóan végzi. Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság Miskolci magyaros jellegű éttermünkbe Szakács kollégát...