• START
    Eger, Öko-Park Hungary Kft.

    Étlapon szereplő, átlagosan 8-10 étel (főként hamburger) elkészítése, tálalása Szószok, köretek elkészítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Rendelés lista készítése A konyha tisztán tartása, takarítása a műszak végeztével Tiszta, ápolt megjelenés Pontosság Szakirányú...

  • START
    Eger, MONTUR KOMPLEX Kft.

    Napi menü előkészítése, főzése, adagolása. Szakács/vendéglátói végzettség Környezetére és munkájára igényes Önállóan dolgozni tudó Munkatársaihoz alkalmazkodó B kategóriás jogosítvány   Egerben újjonnan nyíló Bisztróba, keressük menü főzésben jártas szakács kollegánkat. 8...

  • START
    Szendehely, SZENDI-VIN Kft.

    Konyhai feladatok szervezése Ételek ízesítése, főzése, tálalása Konyha koordinálása, vezetése Kollégák koordinálása, irányítása Az ételek minőségének figyelemmel kísérése Szakképesítés Precíz munkavégzés Tapasztalat Tapasztalat Versenyképes fizetés Hosszútávú,...

  • START
    Szeged, BLUES KERT Bt.

    Húsok előkészítése Panírozás Főzés Amit viszont elvárunk munkatársainktól: Pontosság Legyen precíz, munkájára igényes Szeresse a rendet, tisztaságot 8 órás bejelentés-Napi kétszeri meleg étkezés-Személyzeti kávé Fizetés havonta két részletben A Blues Kert Vendéglőbe...

  • START
    Miskolc, Molnár László Egyéni vállalkozó

    Tapasztalattal rendelkező önállóan dolgozni tudó szakács, aki a menü, alacarte ételek elkészítését, tálalását önállóan végzi. Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság  Iskolai végzettség, tapasztalat, önállóság  Miskolci magyaros jellegű éttermünkbe Szakács kollégát...