-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
alapanyagok előkészítése, tisztítása, szeletelése, stb munkaterület folyamatos tisztán tartása munkavégzés során használt edényzet és eszközök folyamatos tisztán tartása mosogatógép használata, eszközök helyére pakolása aktív kapcsolattartás a közvetlen vezetőivel, és...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
rendelések felvétele és kiadása az asztaloknál felszolgálás az asztaloknál a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása- vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV, ÁNTSZ, NÉBIH, VPOP a’la Carte...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
bisztró jellegű ételek elkészítése(adott receptúra és technológia alapján, adalékmentesen) hagyományos, magyaros ételek főzése. minőségi és természetes alapanyagokkal történő munkavégzés a munkaterület tisztántartása konyhatechnológiai (HACCP) és munkavédelmi szabályok...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
rendelések felvétele és kiadása pultozás, felszolgálás barista tevékenységek, kávéitalok, limonádék elkészítése a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV,...
-
STARTPécs, Apolló Étterem Kft.
Szakács feladatok Amit keresünk: A'la Carte tapasztalat, Húsok előkészítése, saját ízeink elsajátítása, HCCP ismeretek betartása, Pontos, tiszta rendezett munka 2 nap munka, 2 nap szabad, munkaidő 9:00- 22:00-ig, csapatmunka, korrekt bérezés, bejelentett...
-
STARTPécs, Szabó Nándorné Egyéni vállalkozó
Pizzák, tészták kiszállítása Pécs területén. Saját autò Rugalmasság munkaidőben Vasárnap és ünnepnapokon nem kell dolgozni. Heti 4 nap Keressünk saját autóval rendelkező, Pécset jól ismerő személyt pizzafutárnak a pécsi Főnix Pizzériába. Pécs belterületén kell az ételt...
-
STARTPécs, MM-Catering Kft.
A séf utasításai szerint az ételek előkészítése és elkészítése. Az elkészített ételek adagolása, tálalása, tárolása. A gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztántartása. A sztenderdek és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális betartása. Jó kommunikációs készség,...
-
STARTPécs, Szabó Nándorné Egyéni vállalkozó
A vendégek ültetése, asztalfoglalások menedzselése. Rendelések felvétele. Az elkészült ételek felszolgálása. Számla elkészítése, vendégek fizettetése. Pozitív szemlélet. Tapasztalat. Angol nyelvtudás. Biztos, kiegyensúlyozott munkahely. 8 órás műszak. Vasárnap és...