-
STARTBélapátfalva, Ferencz Miklós Egyéni vállalkozó
Meleg és hidegkonyha ételek elkészítése (A la carte). Alapanyagok előkészítése, feldolgozása. Szezonális étlap kínálat összeállításában részvétel. Munkaterület tisztán, rendben tartása. HAACP szabályok betartása. A konyhai személyzet munkájának irányítása Precíz, önálló,...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalat10 vagy több év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztás szerintiKözép vezetőSTARTEger, Dobókorzó Kft.
napi menü főzése; a la carte étlap felfőzése; rendelések elkészítése csapatban; konyhatechnológiai és főzési rutin; munkavégzés csapatban; megbízhatóság; szerzett konyhai tapasztalat; versenyképes fizetés; rugalmas heti/havi beosztás; hosszú távú...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztottSTARTEger, Soltész Bisztró Zrt.
A konyha tisztán és rendben tartása. Mosogatás, eszközök és edények tisztítása. A szakácsok munkájának segítése. A higiéniai és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása. Raktár és hűtő rendben tartása. Igényesség a munkádra és környezetedre. Jó csapatjátékos...
Teljes munkaidő 8 óraNem igényel tapasztalatot1-2 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztottSTARTEger, Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Diák-és Szabadidősport Club Egyesület
A vendégek kiszolgálása, recepciós feladatok ellátása! Bérletek, napijegyek kezelése! Jó kommunikációs képesség. Excel alap szintű ismerete. Középfokú végzettség. Szakirányú végzettség nem feltétel, de előnyt jelent. Tapasztalat hasonló munkakörben. Angol nyelv...
Teljes munkaidő 8 óraPályakezdő/friss diplomásNem igényel tapasztalatotSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumSzakközépiskolaFőiskolaEgyetemNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztott