-
STARTBélapátfalva, Ferencz Miklós Egyéni vállalkozó
Meleg és hidegkonyha ételek elkészítése (A la carte). Alapanyagok előkészítése, feldolgozása. Szezonális étlap kínálat összeállításában részvétel. Munkaterület tisztán, rendben tartása. HAACP szabályok betartása. A konyhai személyzet munkájának irányítása Precíz, önálló,...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalat10 vagy több év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztás szerintiKözép vezetőSTARTEger, Hotel Magyarország Kft.
Szállodai szobák, fürdőszobák, közösségi terek takarítása. Precíz munkavégzés, Megbízhatóság; Jó megjelenés; Kiváló higiéniai érzék; Fizikális terhelhetőség; Egri lakhely; Hasonló munkakörben szerzett gyakorlat; Bejelentett 8 órás munkaviszony; Állandó "délelőttös"...
Teljes munkaidő 8 óraNem igényel tapasztalatot1-2 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztott