-
BUSINESSBélapátfalva, Ferencz Miklós Egyéni vállalkozó
Meleg és hidegkonyha ételek elkészítése (A la carte). Alapanyagok előkészítése, feldolgozása. Szezonális étlap kínálat összeállítása. Munkaterület tisztán, rendben tartása. HAACP szabályok betartása. A konyhai személyzet munkájának irányítása Precíz, önálló, megbízható...
Megyei hirdetésTeljes munkaidő 8 óra2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalat10 vagy több év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiKözép vezetőSTARTEger, HUGO’sVendégek szívélyes fogadása és kiszolgálása Rendelések felvétele és továbbítása a konyhának Ételek és italok felszolgálása Pénztárgép kezelése és számlázás Az asztalok és a vendégtér folyamatos rendben tartása Vendégek tájékoztatása a napi ajánlatokról és...
Teljes munkaidő 8 óraRészmunkaidő 6 óraRészmunkaidő 4 óraPályakezdő/friss diplomásNem igényel tapasztalatot1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőOKJSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztott