-
STARTPécs, MM-Catering Kft.
A séf utasításai szerint az ételek előkészítése és elkészítése. Az elkészített ételek adagolása, tálalása, tárolása. A gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztántartása. A sztenderdek és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális betartása. Jó kommunikációs készség,...
-
STARTEgerszalók, Shiraz Hotel Kft.
Bártender feladatok Munkakörönként változó. Jól szituált megjelenés. Megnyerő kommunikációs készség és vendégközpontú hozzáállás. Hasonló munkaterületen szerzett tapasztalat. Hosszútávú munalehetőség, kiemelt bérezés, kedvelt munkafeltételek és 4 napos...
-
STARTEgerszalók, Shiraz Hotel Kft.
Felszolgáló:Svédasztalos és a'la carte éttermi feladatok ellátása. Munkakörönként változó. Jól szituált megjelenés. Megnyerő kommunikációs készség és vendégközpontú hozzáállás. Hasonló munkaterületen szerzett tapasztalat. Hosszútávú munalehetőség, kiemelt...
-
STARTPécs, Szabó Nándorné Egyéni vállalkozó
A vendégek ültetése, asztalfoglalások menedzselése. Rendelések felvétele. Az elkészült ételek felszolgálása. Számla elkészítése, vendégek fizettetése. Pozitív szemlélet. Tapasztalat. Angol nyelvtudás. Biztos, kiegyensúlyozott munkahely. 8 órás műszak. Vasárnap és...
-
STARTEger, BaraTím Kft.
szobák és közösségi helyiségek takarítása, besegítés a reggeliztetésbe, szakmai tapasztalat (szakmai tapasztalat hiányában: tanulási hajlandóság), pontos, precíz munkavégzés, megbízhatóság, heti 3-4 nap a munkavégzés, napi 8 óra, reggeli és kávé, Hosszú évek óta stabilan...
-
STARTEger, Macok Bisztró Kft.
a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodás szakmai gyakorlat szakmai alázat önálló, igényes munkavégzés kreativitás kommunikációs készség csapatmunka szakmai gyakorlat versenyképes bérezés rendezett...
-
STARTEger, Top Star Kft.
Szállodai szobák, fürdőszobák, közös helyiségek, termek tisztán tartása, takarítása. Higiéniai feladatok ellátása Szobák felszereltségének ellenőrzése és kifogástalan állapootának biztosítása Karbantartói részleggel való kapcsolat tartás Patyolattal való kapcsolattartás Vegyszer...
-
STARTPécs, Szabó Nándorné Egyéni vállalkozó
Húsok, tészták, levesek, szószok elkészítéséhez keresünk szakembert. Éttermi konyha tapasztalat szakács pozícióban szükséges! Tisztaságra igényes, rendszerető munkatársat keresünk. Ünnepnapokon, vasárnapokon nem kell dolgozni. Heti 4 nap munka, vasárnap és ünnepnapokon nem...
-
STARTEger, Maruzs Csilla Egyéni vállalkozó
Főzés, tálalás, előkészítés. Legalább a szakmában eltöltött egy éves munkaviszony. Közétkeztetésben való jártasság előny, de nem feltétel. Hosszútávú, bejelentett, 8 órás munkaviszony szakács munkakörben. Munkaidő: hétfőtől péntekig 6-14.30-ig. Közétkeztetésben való...