-
STARTEger, Macok Bisztró Kft.
a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodás szakmai gyakorlat szakmai alázat önálló, igényes munkavégzés kreativitás kommunikációs készség csapatmunka szakmai gyakorlat versenyképes bérezés rendezett...
-
STARTEger, West-Gasztro-Zsúr Kft.
Vendégek fogadása, irányítása Vendégek színvonalas kiszolgálása, Vendégközpontú hozzáállás, Jó kommunikációs készség, Ápolt megjelenés, A la carte étteremben szerzett tapasztalat Idegen nyelv ismerete Hosszútávú munalehetőség, Kiemelt bérezés, Szépasszonyvölgyi...
-
STARTNyíregyháza, ISS International Hungary Kft.
Szükséges alapanyagok és munkaeszközök előkészítése Alapanyagok feldolgozása Ételek elkészítése Konyhai berendezések kezelése, üzemeltetése Ételek minőségének figyelése az elkészítés és tálalás során Higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és...
Megyei hirdetés -
STARTPoroszló, Er-Tank Kft.
Vendégek fogadása, be és kijelentkezések lebonyolítása, E-mailek kezelése, Számlázás és egyéb adminisztrációs feladatok ellátása, Telefonos beszélgetések kezelése, Vendégekkel való kapcsolattartás, Bekészítések kezelése vendégek részére, Felhasználó szintű számítógépes...
Megyei hirdetés -
STARTPécs, ZSN CATERING Kft.
Pénztár kezelés, Pult és vendégtér rendben tartása, Étel és italpult ismerete, Vendéglátásban szerzett gyakorlat, Alapszintű angol nyelvtudás, Pénztár kezelés, Pénzkezelési tapasztalat, 8 órás bejelentés, Biztos, több éve működő cég, Csapatszellem, Pécsi...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
bisztró jellegű ételek elkészítése(adott receptúra és technológia alapján, adalékmentesen) hagyományos, magyaros ételek főzése. minőségi és természetes alapanyagokkal történő munkavégzés a munkaterület tisztántartása konyhatechnológiai (HACCP) és munkavédelmi szabályok...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
rendelések felvétele és kiadása pultozás, felszolgálás barista tevékenységek, kávéitalok, limonádék elkészítése a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV,...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
alapanyagok előkészítése, tisztítása, szeletelése, stb munkaterület folyamatos tisztán tartása munkavégzés során használt edényzet és eszközök folyamatos tisztán tartása mosogatógép használata, eszközök helyére pakolása aktív kapcsolattartás a közvetlen vezetőivel, és...
-
STARTPécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.
rendelések felvétele és kiadása az asztaloknál felszolgálás az asztaloknál a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása- vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV, ÁNTSZ, NÉBIH, VPOP a’la Carte...
-
STARTMezőkövesd, Lázár O.K. Kft.
meglévő készletek felmérése, a szükséges nyersanyagok megrendelése a nyersanagyok előkészítése, feldolgozása (párolás, főzés, sütés) ételek elkészítése, adagolása, díszítése szakirányú végzettség tapasztalat Hosszú távú munka, előre lépési lehetőség. A megnövekedett...
-
STARTEger, Egri pizzéria
ételszállítás saját autó, motor vagy bicikli Saját autóval vagy motorral vagy biciklivel rendelkező ételkiszállítót keres egri gyorsétterem.