• START
    Eger, Macok Bisztró Kft.

    a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodás  szakmai gyakorlat szakmai alázat önálló, igényes munkavégzés kreativitás kommunikációs készség csapatmunka szakmai gyakorlat versenyképes bérezés rendezett...

  • START
    Eger, West-Gasztro-Zsúr Kft.

    Vendégek fogadása, irányítása  Vendégek színvonalas kiszolgálása, Vendégközpontú hozzáállás, Jó kommunikációs készség, Ápolt megjelenés, A la carte étteremben szerzett tapasztalat Idegen nyelv ismerete Hosszútávú munalehetőség, Kiemelt bérezés, Szépasszonyvölgyi...

  • START
    Nyíregyháza, ISS International Hungary Kft.

    Szükséges alapanyagok és munkaeszközök előkészítése Alapanyagok feldolgozása Ételek elkészítése Konyhai berendezések kezelése, üzemeltetése Ételek minőségének figyelése az elkészítés és tálalás során Higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és...

    Megyei hirdetés
  • START
    Poroszló, Er-Tank Kft.

    Vendégek fogadása, be és kijelentkezések lebonyolítása, E-mailek kezelése, Számlázás és egyéb adminisztrációs feladatok ellátása, Telefonos beszélgetések kezelése, Vendégekkel való kapcsolattartás, Bekészítések kezelése vendégek részére, Felhasználó szintű számítógépes...

    Megyei hirdetés
  • START
    Pécs, ZSN CATERING Kft.

    Pénztár kezelés, Pult és vendégtér rendben tartása, Étel és italpult ismerete, Vendéglátásban szerzett gyakorlat, Alapszintű angol nyelvtudás, Pénztár kezelés, Pénzkezelési tapasztalat, 8 órás bejelentés, Biztos, több éve működő cég, Csapatszellem, Pécsi...

  • START
    Pécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.

    bisztró jellegű ételek elkészítése(adott receptúra és technológia alapján, adalékmentesen) hagyományos, magyaros ételek főzése. minőségi és természetes alapanyagokkal történő munkavégzés a munkaterület tisztántartása konyhatechnológiai (HACCP) és munkavédelmi szabályok...

  • START
    Pécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.

    rendelések felvétele és kiadása pultozás, felszolgálás barista tevékenységek, kávéitalok, limonádék elkészítése a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV,...

  • START
    Pécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.

    alapanyagok előkészítése, tisztítása, szeletelése, stb munkaterület folyamatos tisztán tartása munkavégzés során használt edényzet és eszközök folyamatos tisztán tartása mosogatógép használata, eszközök helyére pakolása aktív kapcsolattartás a közvetlen vezetőivel, és...

  • START
    Pécs, TARTUFO CUKRÁSZATI Kft.

    rendelések felvétele és kiadása az asztaloknál felszolgálás az asztaloknál a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása asztalok és a munkaterület folyamatos tisztán tartása- vendéglátásra vonatkozó jogszabályok betartása (NAV, ÁNTSZ, NÉBIH, VPOP a’la Carte...

  • START
    Mezőkövesd, Lázár O.K. Kft.

    meglévő készletek felmérése, a szükséges nyersanyagok megrendelése a nyersanagyok előkészítése, feldolgozása (párolás, főzés, sütés) ételek elkészítése, adagolása, díszítése szakirányú végzettség tapasztalat Hosszú távú munka, előre lépési lehetőség. A megnövekedett...

  • START
    Eger, Egri pizzéria

    ételszállítás saját autó, motor vagy bicikli Saját autóval vagy motorral vagy biciklivel rendelkező ételkiszállítót keres egri gyorsétterem.