-
STARTPécs, Apolló Étterem Kft.
Szakács feladatok Amit keresünk: A'la Carte tapasztalat, Húsok előkészítése, saját ízeink elsajátítása, HCCP ismeretek betartása, Pontos, tiszta rendezett munka 2 nap munka, 2 nap szabad, munkaidő 9:00- 22:00-ig, csapatmunka, korrekt bérezés, bejelentett...
-
STARTMiskolc, Hotel Invest 21 Kft.
Különféle pizzák elkészítése a receptúrák és minőségi előírások szerint. Az alapanyagok előkészítése, feldolgozása és tárolása. Tészták dagasztása, formázása és feltétek előkészítése. A konyha tisztán tartása és higiéniai előírások betartása. Konyhai eszközök és berendezések...
-
STARTEger, Macok Bisztró Kft.
a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodás szakmai gyakorlat szakmai alázat önálló, igényes munkavégzés kreativitás kommunikációs készség csapatmunka szakmai gyakorlat versenyképes bérezés rendezett...
-
STARTDemjén, Piramis Étterem Kft.
Konyha szabályszerű működtetése, Á la carte rendelések elkészítése. Egyedül és csapatban is kell tudnod dolgozni. Egymást váltjátok a másik szakács kollégával, illetve lesz nap, amikor együtt dolgoztok majd. Szakács végzettség. Egész évben nyitva vagyunk. Kiszámítható...
-
STARTPécs, Szabó Nándorné Egyéni vállalkozó
Húsok, tészták, levesek, szószok elkészítéséhez keresünk szakembert. Éttermi konyha tapasztalat szakács pozícióban szükséges! Tisztaságra igényes, rendszerető munkatársat keresünk. Ünnepnapokon, vasárnapokon nem kell dolgozni. Heti 4 nap munka, vasárnap és ünnepnapokon nem...
-
STARTEger, Maruzs Csilla Egyéni vállalkozó
Főzés, tálalás, előkészítés. Legalább a szakmában eltöltött egy éves munkaviszony. Közétkeztetésben való jártasság előny, de nem feltétel. Hosszútávú, bejelentett, 8 órás munkaviszony szakács munkakörben. Munkaidő: hétfőtől péntekig 6-14.30-ig. Közétkeztetésben való...