-
STARTOstoros, Ostorosbor Zrt.
A borászati üzem napi működésének és munkaszervezésének koordinálása Termeléshez kapcsolódó adatok, jelentések, nyilvántartások kezelése Aktív részvétel a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági dokumentációban Borászati műveletek előkészítése és lebonyolítása a szakmai irányelvek...
Teljes munkaidő 8 óra2-4 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztottSTARTEger, Top Star Kft.
Általános karbantartás: A szálloda különböző területein (szobák, közös helyiségek, kert) a berendezések, bútorok és tárgyak folyamatos karbantartása. Kisebb javítások: A törött vagy nem működő berendezések (világítás, csaptelepek, zárak) javítása. Felszerelések ellenőrzése: A szálloda...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumSzakközépiskolaTechnikumOKJNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztott