-
STARTEger, Quasi Pizza Kft.
Alapanyagok előkészítése,feldolgozása Tészták,pizzaszószok,feltétek előkészítése Konyhai rend,higiénia,tisztaság fenntartása Csapatmunka a szakácsokkal,pultosokkal-a gördülékeny kiszolgálásáért Konyhai tapasztalat (előny,de nem kizáró ok, ha tanulni akarsz,...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztottSTARTEger, Soltész Bisztró Zrt.
Napi menü és à la carte ételek elkészítése. Alapanyagok előkészítése, konyhai folyamatok szervezése. Konyhai higiéniai és HACCP szabályok betartása. Csapatmunka a konyha gördülékeny működéséért. Szakács végzettség vagy releváns szakmai tapasztalat. Önálló, precíz...
Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőGimnáziumSzakközépiskolaNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztott