IT-Nav Hungary Kft. Eger

2018-11-07 15:49:00
IT-Nav Hungary Kft. Eger

Naprakészen az interneten és a munkaerőpiacon

Cégünk tíz éves tapasztalattal, rugalmas, szakmailag felkészült és széleslátókörű munkatársakkal áll ügyfelei rendelkezésére. Többek között weblap fejlesztéssel, internet marketinggel, hírlevél készítéssel, linux, windows tárhely szolgáltatással foglalkozunk. Ezer domain nevet kezelünk, ipari szervereken szolgáltatunk, weblapokat  üzemeltetünk. Mintegy 100 önkormányzati partnerünk van országszerte, akiknek kedvező feltételekkel készítettünk weboldalt. Kétszáz állásportállal jelen vagyunk és segítséget nyújtunk az álláskeresésben. Ügyelünk arra is, hogy a szociálisan érzékeny területeken, a civil szervezetekkel jó kapcsolatokat ápolva, segítséget nyújtsunk kedvezményes megoldásokkal.

Együttműködő partnerekkel

Partnereink között tudhatunk számos nagy pénzintézetet, vállalkozást. Hangsúlyt fektetünk a munkaerő utánpótlásra cégünknél, szívesen foglalkoztatunk gyakornokokat. Fiatal, lelkes munkatársaink partnerek ezen a területen is, miután nagyon jó baráti, közvetlen, családias légkörben, egymást segítve dolgozhatnak. Lehetőségük van a fejlődésre, kibontakozásra, motiváltak a cég jóhírnevének növelésében és személyes előmenetelükben.

Kétszáz állásportált működtetünk

Az IT-Nav Hungary-nál időszakonként alkalmi és határozott idejű szerződéssel is foglalkoztatunk munkavállalókat saját projektjeinkben, fejlesztéseinkben. Napjainkban komoly problémát okoz több helyen is a munkaerőhiány, amire cégünk  korrekt megoldást, segítséget kínál  a cégeknek és a munkavállalónak a  200 ingyenes állásportál és facebook oldal  működtetésével.

Az oldalaink népszerűek a hirdetők és álláskeresők körében, miután versenyképes,  elérhető szolgáltatást nyújtunk mind a kisebb, mind a nagyobb cégeknek.

Várjuk Önöket, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az IT-NAV Hungary munkatársai

Irodánk:
E-mail: info::at::it-nav::dot::hu
Telefon: +36 70 673 6160
Cím: Eger, Hatvani kapu tér 8.

www.it-nav.hu