• START
    Eger, SCHI Kft.

    teljes körű kiszolgálás vásárlók részére, áru átvétel, áru rendezése a vevőtérben, üzlet tisztán tartása  értékesítésben szerzett tapasztalat, jó kommunikációs és probléma- megoldó készség, megbízhatóság és elkötelezettség, ambíció Több éve működő hálózat , fiatalos ,...

  • START
    Felsőtárkány, Bambara Hotel Kft.

    Pozíciótól függő Ápolt megjelenés, szakmai tapasztalat, csapatmunka Légy Te is csapatunk tagja, várjuk jelentkezésedet, amennyiben szeretnél hosszú távon, kiszámítható állást vállalni, szobasszony és konyhalány pozícióba keresünk munkavállalókat.   Kedvelt munkafeltételeket és magas...

  • START
    Noszvaj, Hotel & More Nostra Kft.

    Gyermek-, és felnőttprogramok szervezése, lebonyolítása. szeresd a gyerkőcöket nyitott, empatikus személyiség szakirányú végzettség nem feltétel, de előny elhivatottság, fejlődőképesség pontos, önálló munkavégzés önmagára és munkájára igényes legyél csapatjátékos Hasonló...

  • START
    Noszvaj, Hotel & More Nostra Kft.

    Vendégek kiszolgálása Rendelések felvétele Étel-, és italajánlások a vendégeknek Munkaterület tisztán tartása Ezen a területen szerzett munkatapasztalat Elhivatottság, fejlődőképesség Pontos, önálló munkavégzés Igényes megjelenés Szakirányú végzettség előny, de nem...

  • START
    Eger, Rádi Pékség Sütőipari Kft.

    beérkező késztermékek betárolása és tárhelyek feltöltése áruval mélyhűtött (-20°C) területen a komissiós lekérések feldolgozása, raktári anyagmozgatás raktári tisztaság és rend fenntartása munkavégzés tolóoszlopos targoncával (oldalvillás, magasemelésű) raktárleltározásban való...

  • START
    Eger, Rádi Pékség Sütőipari Kft.

    termékek magas minőségének biztosítása termeléshez szükséges eszközök előkészítése, tisztántartása a technológiában használt gépek kezelése takarításban történő részvétel helyettesítési feladatok ellátása szakirányú végzettség – pék kizárólag férfi kollégát keresünk kemencék,...

  • START
    Eger, IMOLA Vendégház Kft.

    az ételek minőségének biztosítása az elkészítés és tálalás minden fázisában folyamatos egyeztetés a konyhafőnökkel/cheffel árukészlet folyamatos ellenőrzése a gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása a sztenderdek és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális...