-
BUSINESSDebrecen, Stühmer Kft.
vevők udvarias, szakszerű kiszolgálása, termékek ajánlása, bemutatása (csokoládék, bonbonok, sütemények), fagylalt adagolása, fagylaltkehely készítése, ajándékcsomagok elkészítése, pénztárgép, terminál kezelése, háttérmunkák elvégzése, hasonló munkakörben szerzett...
Teljes munkaidő 8 óra5-9 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztottBUSINESSBélapátfalva, Ferencz Miklós Egyéni vállalkozóMeleg és hidegkonyha ételek elkészítése (A la carte). Alapanyagok előkészítése, feldolgozása. Szezonális étlap kínálat összeállítása. Munkaterület tisztán, rendben tartása. HAACP szabályok betartása. A konyhai személyzet munkájának irányítása Precíz, önálló, megbízható...
Megyei hirdetésTeljes munkaidő 8 óra2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalat10 vagy több év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaSzakiskola / szakmunkás képzőSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiKözép vezetőSTARTEger, HUGO’sVendégek szívélyes fogadása és kiszolgálása Rendelések felvétele és továbbítása a konyhának Ételek és italok felszolgálása Pénztárgép kezelése és számlázás Az asztalok és a vendégtér folyamatos rendben tartása Vendégek tájékoztatása a napi ajánlatokról és...
Teljes munkaidő 8 óraRészmunkaidő 6 óraRészmunkaidő 4 óraPályakezdő/friss diplomásNem igényel tapasztalatot1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőOKJSzakközépiskolaTechnikumNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztottSTARTVillány, Gere Tamásné Egyéni vállalkozóSzakács- és konyhafőnöki feladatok. rendelkezel szakács végzettséggel, a munkakörben tapasztalattal, alkalmas vagy önálló munkavégzésre, 50 km-en belüli lakhelyed van (napi bejárás szükséges) hosszú távú munkalehetőség, a szakmának megfelelő juttatások. Villányi panzióba...
Megyei hirdetésTeljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalat2-4 év szakmai tapasztalat5-9 év szakmai tapasztalat10 vagy több év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztottSTARTEger, MARIENKA Panzió Kft.Ételek készítése, tálalása. Konyhai feladatok elvégzése és ellenőrzése. Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Rendelés leadás. Szakirányú végzettség és minimum 5 éves szakmai tapasztalat. Pontos, precíz munkavégzés, környezetére igényes. Amit kínálunk. Ingyenes dolgozói...
Egyéb5-9 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőNem szükséges nyelvtudásBeosztás szerintiBeosztott