Betanított munkást keresünk egri üzemünkbe

Agria-Ajtó Kft.
Eger
2022. 06. 02.


Az AGRIA AJTÓ KFT Magyarország egyik piacvezető beltéri ajtó gyártója, ahol szakértő csapatunk 25 éve minden nap azon dolgozik, hogy termékeink funkcionalitásával és esztétikai megjelenésével komfortosabbá, élhetőbbé és szebbé varázsoljuk ügyfeleink otthonát.

Ebbe a jól működő szakembergárdánkba keresünk most

BETANÍTOTT MUNKÁS

munkatársat egri üzemünkbe.

Feladatok

MILYEN MUNKAHELYET KÍNÁLUNK NEKED?

Olyat, ahol egy befogadó, családias – 25 fő – légkör vár rád a mindennapokban, és a csapattagok segítik, kiegészítik egymást a felmerülő problémák megoldásában.

Nálunk kamatoztathatod az eddig megszerzett tudásodat, sőt folyamatosan új dolgokkal, technológiákkal és anyagokkal ismerkedhetsz majd meg.

A mindennapos mókuskeréken kívül jut idő a névnapozásra, kirándulásra, csapatépítőkre is, mert időnként mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás és feltöltődés.

Elvárások

MIVEL FOGLALKOZUNK, ÉS MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA CSATLAKOZOL?

Az általunk készített nyílászárók prémium minőséget képviselnek, ami megköveteli a lelkiismeretes, pontos munkavégzést, a folyamatos kommunikációt a munkatársaiddal.

Az ajtógyártás velejárója, hogy hosszú, és nagyméretű alkatrészekkel dolgozunk, amelyek egy része méreténél- és súlyánál fogva is ún. két emberes megmunkálást igényel.

Ebből kiindulva a fő tevékenységed abból állna, hogy a különböző faipari gépeken dolgozó szakmunkásokkal párban dolgozva munkáljátok meg az ajtólap különböző alkatrészeit.

Természetesen, folyamatosan előfordul az is, hogy egy-egy műveletet egyedül kell elvégezned, szóval ezeket a műveleti standardokat be kell tanulnod, és a gyakorlatban alkalmaznod kell őket.

Előnyök

SZUPER ELŐNY, HA ILYEN KLASSZ TULAJDONSÁGAID VANNAK:

Jókedvű, csapatban gondolkozni- és dolgozni tudó figura vagy, és nem ijedsz meg új, esetleg egy összetett feladat megtanulásától, és annak egyedüli kivitelezésétől. Ezzel összefüggésben nem félsz hibázni, de ezekből a malőrökből tanulsz, és törekedsz rá, hogy ne kövesd el újra.

Szeretsz rendszerben gondolkodni és dolgozni, ragaszkosz a megállapodott standardokhoz, ugyanakkor ezzel egyidőben folyamatosan keresed a még jobb megoldásokat, amivel könnyebben, egyszerűbben, takarékosabban tudjuk termékeinket legyártani.

Minimum átlagos fizikummal rendelkezel, mivel a gyártandó alkatrészeket folyamatosan kell pakolni, kézzel- és kézi targoncával mozgatni, valamit egyes, kézzel végzett munkafolyamatokhoz sem árt, ha fizikálisan bírja az ember.

Amit kínálunk

Ha részese akarsz lenni a folyamatnak, ahol a Te általad elvégzett munkán át fizikai valóságot ölt egy-egy megrendelésben szereplő tétel, akkor NÁLUNK A HELYED, JELENTKEZZ!

Mivel senki sem születik beltéri ajtógyártónak, ezért az első időszakban a kollégák és a közvetlen főnököd is segít a munkafolyamatok elsajátításában, viszont ehhez neked is nyitottnak kell lenned az új dolgok megtanulását illetően. 

Itt ismerkedhetsz meg velünk: www.miador.hu

Várjuk fényképes önéletrajzodat!

Ha a fentiek alapján úgy döntöttél, hogy élsz az általunk felkínált lehetőséggel, szereted a kihívásokat, szeretnél új ismereteket megtanulni, akkor mi megfelelő támogatást tudunk adni Neked ebben!  JELENTKEZZ!

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt tapasztalat

  • Nem igényel tapasztalatot

Elvárt végzettség

  • Általános iskola

Szükséges nyelvtudás

  • Nem szükséges nyelvtudás

Munkarend

  • Általános

Beosztás

  • Beosztott

Önéletrajz elküldése kötelező!