Ingatlanértékesítő állás Budapesten


Az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata két fő

INGATLAN TANÁCSADÓ

munkatársat keres I. kerületi, Batthyány térhez közeli irodájába

Úgy érzed, hogy többre vagy képes annál, amit csinálsz és a saját vállalkozásod szeretnéd építeni? Szeretnéd magadnak beosztani az idődet és izgalmas, társadalmilag hasznos, folyamatos fejlődési lehetőséget rejtő területen elhelyezkedni?

Ha kitartó vagy, jól kommunikálsz, szeretnél sok befektetett munkával jóval az átlag felett keresni és minimum érettségivel rendelkezel, akkor jelentkezz ingatlan tanácsadónak és egy kötetlen beszélgetés keretein belül bemutatjuk hálózatunkat, valamint közösen felmérjük, hogy ideális lehet-e számodra a szakma.

Rólunk: az OTP Ingatlanpont Kft. hazánk egyik piacvezető, egyetlen banki háttérrel rendelkező ingatlanközvetítői hálózata. Cégünk fő profilja az ingatlanközvetítés, amelyhez az OTP Csoport olyan egyedi hátteret biztosít, aminek köszönhetően az ügyféligényeket professzionális szinten, komplex szolgáltatással tudjuk kielégíteni és ehhez az értékesítői hálózatunknak a legjobb feltételeket biztosítjuk a piacon.

Tudjuk a receptet ahhoz, hogy valaki kiszámíthatóan, folyamatosan elérje kitűzött céljait és ehhez minden támogatást megadunk. Küldd el pályázatod és tanuld meg ezt az (akár életre szóló) hivatást a sok éves tapasztalattal rendelkező vezetőinktől.

Nem csak szakmabeliek jelentkezését várjuk. Akár pályakezdőként vagy pályamódosítóként is várjuk jelentkezésed fényképes önéletrajzzal.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el nekünk fényképes szakmai önéletrajzodat a "Jelentkezem" gombra kattintva. Minden beérkező pályázatot elolvasunk, de csak azokkal a pályázókkal vesszük fel a kapcsolatot, akiket egy személyes beszélgetésre invitálunk.

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Vállalkozói, szerződéses

Elvárt tapasztalat

  • Nem igényel tapasztalatot

Elvárt végzettség

  • Gimnázium
  • Szakközépiskola

Munkarend

  • Általános

Önéletrajz elküldése kötelező!


Hasonló hirdetések