Forgácsoló munkakörben álláslehetőség Szegeden


Mechatronik Automatika Kft. Szeged

FORGÁCSOLÓ

Munkatársat keres

 

Cégünk 1998 óta van jelen a piacon. Ipari gépek és berendezések javításával és gyártásával foglalkozunk. Precizitásunknak és kitartásunknak köszönhetően minden megkezdett feladatot eredményesen befejeztünk és megrendelőink 95%-ban visszatérő vásárlóink. Kreativitásunknak köszönhetően, alapanyagokból alkatrészeket tudunk előállítani és életre tudunk kelteni meghibásodott termelő gépeket. A javításokhoz a terveket mérnökeink készítik el.

Feladatod a tervek életre keltése, kézzel fogható és beszerelhető alkatrészek legyártása. Ezeket az alkatrészeket lakatosaink be fogják szerelni és ezután a gépnek működnie kell. Ezek az alkatrészek egyedi darabok, legyártásuk sok kreativitást és kitartást igényel. A munkához neked kell kiválasztanod, hogy milyen szerszámokat szeretnél használni és kreatív lehetsz a gyártási lépések kialakításában is. Legyél jó fizikai állapotban, hogy bírd a strapát. Először hagyományos gépeken kell eredményeket elérned, ha bizonyítod a rátermettségedet, CNC megmunkáló központokon is dolgozhatsz.

Ebben a munkakörben nem fontos a speciális tudás és végzettség megléte, csupán, hogy legyen legalább hagyományos esztergapadon végzett alkatrészgyártási tapasztalatod. A feladataidat műszaki rajzokon adjuk át, így ismerned kell azok olvasását és tudnod kell azokat értelmezni. A munka végzéséhez szükséges betanulási lehetőséget biztosítjuk.

 

Jelentkezésedet önéletrajzzal együtt a "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk.

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Munkarend

  • Általános

Önéletrajz elküldése kötelező!


Hasonló hirdetések