Category Archives: Felmondás

6 tipp, hogyha egy hirtelen jött helyzetet kell kezelni

Szerző: | 2018-06-26

Bekövetkezett, amire nem számítottál? Kirúgtak? Leépítettek? Megszűnik a cég? Szervezeti átalakítások miatt elbocsátanak? Mit lehet ilyenkor tenni? Pánikba esni. Vagy megfogadni ezt a 6 tanácsot 🙂 Legyünk biztosak benne, hogy nem vagyunk egyedül. Mással is megtörtént már, sőt lehet, hogy még egyszer meg fog velünk is. A lényeg, hogy nem csak mi lehetünk bajban, és ne próbáljuk meg… Bővebben »

Hogyan érdemes megírnunk a felmondólevelet?

Szerző: | 2018-04-09

Eldöntötted, hogy tovább állsz? Nehéz téma. De ilyenkor mindig meg kell írni egy felmondólevelet. Ami valamikor jó érzés, ha utáljuk a jelenlegi helyet, kollégákat, de valamikor pedig nagyon rossz, mert amúgy szeretünk ott dolgozni, csak mondjuk egy jobb ajánlattal elcsábítanak minket. Mindegy is melyik verzió lép életbe, itt egy általános minta, illetve tippek, hogy az utolsó heteket hogyan… Bővebben »

Tippek, ha szeretnénk véget vetni a munkaviszonyunknak…

Szerző: | 2018-02-27

Ha nem vagyunk annyira elégedettek a munkahelyünkkel, akkor biztosan nyitva tartjuk a szemünket jobb lehetőségek után. Ezt mindenki tudja. A barátoknak és családtagoknak biztosan megemlítettük már. Még néhány kollégánknak is talán, ha olyan a viszony. De a főnökünknek nem valószínű. Mi a jó megoldás? Csendben maradni, és sunyiban elintézni? Vagy megosztani vele, abban bízva, hogy támogatni fog minket… Bővebben »

Igenek és Nemek, ha csak úgy fel akarnánk mondani…

Szerző: | 2018-01-03

Az ember általában nem mond fel csak úgy a munkahelyén. Főleg akkor nem, ha nincs valami back-up terv erre az esetre. De mégis van, hogy előfordul…. Nézzünk meg “igeneket” és “nemeket” erre az esetre most. IGEN: Ha már egy ideje szorgalmasan építgetjük a hálózatunkat. Így lesz kihez fordulni, ha új munka után szeretnénk nézni. NEM: Ha csak akkor… Bővebben »